Ga naar de inhoud
Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

FAQ

Frequently Asked Questions

Waar vind ik een aannemer uit mijn regio die vertrouwd is met het Isofinish® concept?

Stuur uw volledige coördinaten (naam, adres, e-mailadres) door naar de Isofinish® partner van uw keuze. Op basis van uw postcode bezorgen we u de lijst met alle aannemers uit uw regio die vertrouwd zijn met het Isofinish®-concept en de nodige kennis in huis hebben om deze producten te plaatsen.

Recticel Insulation               recticelinsulation@recticel.com
Borgh                                    facafix.be@borgh.netWilt u de naam van een plaatser vernemen die vertrouwd is met de geveltoepassingen van Deceuninck, Eternit, Wienerberger, stuur dan een e-mail naar:Deceuninck                          benelux@deceuninck.com

Eternit                                  info.gevel@eternit.be

Wienerberger                      info@wienerberger.beU vindt een VMZINC installateur op de website www.passion.vmzinc.be onder de tab «Zoek een installateur»


Ik wil mijn buitengevels isoleren en afwerken met het Isofinish®-concept. Wat is hiervan de kostprijs?

De kostprijs voor isolatie en afwerking van de gevels is afhankelijk van heel wat verschillende factoren: de gekozen gevelafwerking, de oppervlakte van de gevels, de isolatiedikte, nieuwbouw of renovatie, … Hiervoor informeert u best bij een Isofinish®-plaatser. Zij geven u graag ook meteen advies over de premies en groene fiscaliteit waar uw project eventueel voor in aanmerking komt.


Waar kan ik de Isofinish®-producten kopen?

Via onderstaande links vindt u een online lijst met verdelers van de Isofinish®-producten:


Kan ik zelf mijn buitengevels isoleren en afwerken volgens het Isofinish® concept?

Het isoleren en afwerken van buitengevels vraagt heel wat kennis van zaken. Het is aangewezen om dit te laten uitvoeren door een vakman.


Voor welke premies kom ik in aanmerking?

Wanneer u een nieuwe of bestaande woning isoleert, krijgt u nog steeds veel steun van de overheid. We lijsten hier de belangrijkste premies overzichtelijk voor u op.