Ga naar de inhoud

Cookies

Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

VMZINC

VMZINC gevelafwerking

Met zink kies je voor zekerheid, gekoppeld aan een bijzondere, hedendaagse look. VMZINC heeft een uitzonderlijk lange levensduur — tot 100 jaar — en is 100% recycleerbaar. Bovendien is het een erg licht materiaal, dat geen zware draagconstructie nodig heeft.

Qua afwerking kun je er echt alle kanten mee uit. De UV- en mosbestendige gevelbekleding laat zich plooien in bijna elke vorm en is verkrijgbaar in een waaier aan natuurlijke tinten. Haar exclusieve structuur en patina laten je tenslotte toe te combineren met andere materialen.

Ondanks de zeer geringe dikte is zink perfect waterdicht, brandwerend en bestand tegen vorst.

Dankzij een online-applicatie kan u de verschillende tinten en gevelsystemen van VMZINC simuleren. Op de website kan u tal van referentieprojecten bekijken. VMZINC streeft naar perfectie, via het netwerk van aanbevolen VMZINC at WORK-installateurs kan u beroep doen op een ervaren zink-installateur.
 

Heeft u een project? Registreer het hier en ontvang onmiddellijk nuttige informatie! U kan eveneens – geheel vrijblijvend – een offerte aanvragen bij onze VMZINC at WORK-partnerinstallateurs. Klik hier en beantwoord enkele vragen in verband met uw project.

 

Interesse?


Laat u inspireren door VMZINC en download nu uw brochure Zink, bron van inspiratie.

Verknocht aan zink? 
Onze contactpersoon bij VMZINC helpt je graag verder.