Ga naar de inhoud

Cookies

Let op: Om de gebruikerservaring op deze site te verbeteren gebruiken we cookies.

Wienerberger

Wienerberger gevelafwerking

 

Koramic Kleidakpannen

Dankzij het uitgebreide aanbod van Wienerberger krijgt je creativiteit de vrije loop. Reken op hun kleipannen voor een onderhoudsvriendelijke, brandveilige afwerking waarvan de kleuren jarenlang behouden blijven. Zo’n herbruikbare pannen zijn niet alleen duurzaam, ze maken je het leven ook gemakkelijk: de pannen zijn licht, er is geen mortel nodig om ze te plaatsen en je vervangt ze in een handomdraai.

De Koramic kleidakpannen kun je zowel inzetten als gevelbekleding als om je dak mee af te werken, wat voor interessante mogelijkheden zorgt bij het ontwerpen. De bekleding fungeert als een buitenschil die van van de isolatie gescheiden wordt door een verluchte spouw. Dankzij een eindeloos assortiment aan varianten, groottes, kleuren en afwerkingen is er altijd een pan die bij jouw stijl aansluit.

 

Façatile
Façatile is dan weer een vlakke kleipan die speciaal ontwikkeld werd voor een strak, eigentijds effect. Het minimalistische design opent een wereld van mogelijkheden op esthetisch vlak, maar is ook praktisch uitgekiend en vergemakkelijkt het plaatsen. Façatile is verkrijgbaar in vijf kleuren: Natuurrood, Antraciet mat, Blauw gesmoord, Siena rood, Zandgrijs.

 

Laat u inspireren en download onze brochures:
Inspiratiegids: Gevelbekleding
Brochure Façatile

 

Wild van Wienerberger?
Onze contactpersoon bij Wienerberger helpt je graag verder.